Cum Să Obtineti Definire – Lucruri La Care Sa Fiti Atenti In Dieta


Acesta a fost spus de timp și din nou că cheia pentru obtinerea minciuni rupt în capacitatea dumneavoastră de a păstra grăsime de la formarea în corpul dumneavoastră. Chestia e că, păstrând depozite de grăsime în corpul dumneavoastră la foarte minim dezvăluie muschii si permite reducerile și fibrele de muschi pentru a arăta prin piele. Și asta este ceea ce obtinerea furat este de fapt despre toate. Cu toate acestea, dacă nu ați construit sau pus pe o cantitate semnificativă de mușchi de pe corpul tau încă, nu vei arata rupt, chiar dacă sunteți total de nu au nici o grăsime de pe corpul tau. În schimb, vă va arăta slab. De aceea, elaborarea este la fel de importantă ca mananca dreptul de alimente. Aveți nevoie pentru a construi muschi. Dar noi nu trebuie să vorbesc prea mult despre asta. Ceea ce am de gând să vorbesc despre aici sunt cele două lucruri pe care ar trebui să fiți atenți la dieta ta. Lucruri pe care va ascunde nu numai muschii de la vedere, dar, de asemenea, pune sanatatea in pericol.

Grăsime

Grăsime are 9 calorii pe gram. Deci, pe o dieta de 2.000 de calorii, asta-i doar 40 la 60 de grame pe zi. Lucrurile este, se estimează că 35% dintre nord-americani depăși acest lucru.

Dar nu toate grasimile sunt create egal. Cea mai mare parte de calorii provin din grasimi polinesaturate-mono și. Acestea sunt grasimi bune, de altfel, deoarece acestea ajuta la colesterol rau mai mic (LDL) si cresterea colesterolului bun (HDL), nivelurile în corpul dumneavoastră. Ei au, de asemenea, acizi grasi esentiali care organismul dumneavoastră nu se poate face pe cont propriu. mono și grăsimi polinesaturate se găsește în somon, avocado, măsline, nuci, precum și uleiuri vegetale lichide (de exemplu, porumb, canola, și ulei de floarea-soarelui).

Nu mai mult de 10% din dieta ta ar trebui să vină din grasimi saturate ca acesta este tipul de grasime care crește colesterolul rău în corpul dumneavoastră. Grasimi saturate nu are, de asemenea, acizi grasi esentiali. Acest lucru înseamnă că acest tip de grăsime este lipicios, care să îi permită să rămânem la arterele. Posibilitati de alimentatie prea multe grasimi saturate creste riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral. Acest tip de grasime este de obicei găsite în carne, lapte integral, iar 2% lapte.

Dar ceea ce într-adevăr trebuie să fie atenți pentru este cel mai rău și mai rău tip de grasime – grasimi trans. Se recomandă ca doar 1% din calorii ar trebui să provină din grăsimi trans. Acest tip de grasime este de obicei găsite în margarină, scurtarea, și hidrogenate uleiuri de gatit. Grasimile trans cresc nivelul colesterolului rău și sunt mai dăunătoare decât grăsimile saturate.

Deci, te-am sfaturi pentru a face un obicei de a citi etichetele produselor alimentare și pentru a urmări conținutul de grăsime din lucrurile pe care le mananci. Este cel mai bine să stai departe de el, dacă acesta este dincolo de suma recomandată.

Iată cum să calculați pentru procentul de grăsime din alimente procesate. Ia cantitatea de calorii grasimi (sau “Calorii din grasimi”), și împărțiți-l de totalul de calorii pe portie de un anumit aliment. Acest lucru vă va oferi procentul de grasime de care element alimente.

Bine, așa că unele grăsimi sunt bune, unele nu sunt. Dar ce are asta de-a face cu obtinerea furat?

Studiile au descoperit ca ingerarea de alimente care sunt bogate in grasimi saturate poate bloca transferul de leptina din organism la creier, ceea ce duce la creșterea foame. Și când ți-e foame, ai tendinta de a manca mai mult. Și atunci când mănânci mai mult, corpul tau va stoca în cele din urmă aceste calorii in plus ca de grasime pe tot corpul. Și, care va stabili de tine mai multe etape departe de obiectivul dvs..

Acum, când vine vorba de mâncare (mai ales daca te uiti la sănătate și greutatea), se plătește pentru a fi stricte în plus. Doar pentru ca ceva pare sănătos nu înseamnă că este, de fapt sănătos.

Ia-o portie de salata Taco, de exemplu. O portie de salata taco poate conține la fel de mult ca 61% grasime. Asta e aproape dublu fata de cantitatea recomandata de grasimi pe care ar trebui să aibă de zi cu zi.

Deci, te uiți mai bine afară.

Sodiu

Cu alte cuvinte, sare. Da, am fost spus de timp și din nou, ca a manca prea mult de sare este rău. Dar exact cât de mult este prea mult?

Sare este de fapt o substanță vitală pentru supraviețuirea noastră. Corpul nostru are nevoie de o cantitate mică de sare pentru a menține echilibrul de apă și de a ajuta muschii sa se contracte. Dar, cum am spus, corpul nostru are nevoie doar de o cantitate foarte mică de ea pentru a îndeplini aceste funcții în fiecare zi.

Este recomandat ca oamenii mananca intre 1.500 la 2.400 de miligrame de sodiu pe zi, sau aproximativ în valoare de o lingurita lui. Acest lucru este tot organismul tau are nevoie pentru a menține corpul fericit și sănătos.

Gândiți-vă la ultima masă ai avut. Ai adăuga sare? Dacă ați făcut, cât de mult? Ai lua în considerare, de asemenea, cât de mult de sare era deja acolo, înainte de adăugat ceva mai mult?

Dacă sunteți pe care o linguriță, nu esti singur. Din păcate, acest lucru este foarte frecvente în dieta tipic nord american. Studiile arată că, în medie, am ingera peste 5.000 de miligrame de sodiu în fiecare zi. A face matematica, care este de două ori suma recomandata.

În cazul în care nu știți, consumul de sare crește prea mult, vă șansele de a avea / se confrunta cu hipertensiune arteriala, dezvoltare anormale ale inimii, osteoporoza, tulburări renale, boli digestive, și dezechilibru hormonal.

Pericolele deoparte, ceea ce nu manca prea mult de sare au de a face cu obtinerea furat?

Ei bine, ați observat vreodată blugi simt un pic mai stricte după ce mănâncă un castron mare de popcorn sărat sau o masa fast-food? Dacă da, ați experimentat sentimentul de umfla.

Vezi tu, sare este un electrolit care este atras de apă. Când luați în mai mult de sare mult de ceea ce are nevoie corpul tau, cantitatea surplus de sare deține la excesul de apă. Deci, ai putea fi de mers pe jos în jurul valorii de care un plus de 4-6 kilograme de excesul de apă.

Cel mai important lucru este atunci când sunteți în căutarea pentru a vedea cât de mult sodiu este într-un aliment, tot ce trebuie să faceți este să se uite la conținutul de sodiu și dimensiunea de servire. Întotdeauna să fie conștienți de acest lucru.

Pentru a menține consumul de sodiu la un nivel minim, în loc de a folosi sare aromatizante puteți utiliza alte alternative, cum ar fi Braggs condimente de soia sau “No Salt” înlocuitor de sare. În plus, puteți utiliza, de asemenea, ierburi și condimente pentru a adăuga savoare mâncării.

Deci, fac din el un punct pentru a urmări cu atenție ceea ce ai pus in gura si corpul tau.