Ovazul Verde in Paine?


Membru supleant pentru făină și pâine

Când ai o rețetă care necesită germeni de grau, atunci trebuie să vă amintiți că se adaugă acest ingredient pentru valoarea sa nutritivă și nu aroma. Există unele persoane care pretind că această făină are un gust ușor de alune, dar acest lucru se schimbă de la o persoana la alta.

Făină de grâu: Una dintre cele mai bune substitute de a utiliza în făină este de a folosi cantități egale de faina de grau integrala. Această făină se face prin măcinarea boabele întregi și, astfel, conține în mod natural din germeni de grâu în ea. Unele produse coapte, care sunt realizate cu faina de grau integrala va fi mai dens și greu. Deci, atunci când înlocui acest lucru pentru germeni de grâu într-o rețetă, întotdeauna asigurați-vă pentru a cerne faina una sau de două ori, astfel încât mai mult aerul este încorporat în amestec sau aluat.

Seminte de in: Când sunteți în căutarea pentru un substitut de germeni de grâu în pâine, seminte de in este o opțiune bună. Se macină unele seminte de in în funcție de cantitatea specificată în rețetă și aveți un substitut mare gata pentru utilizare. Semintele de in este bogat in omega 3 acizi grasi esentiali, vitamina B, zinc si acizi folic. Un lucru important de reținut este faptul că semințele de in se va da mâncarea ta o textură chewier.

Făină de migdale: Dacă sunteți în căutarea pentru o opțiune care este complet fara gluten, făină de migdale este o alegere bună. Pentru a face prăjituri fără germeni de grâu, utilizați doar 2/3 cantitate de făină de migdale, păstrând restul ingredientelor la fel.

ovaz-verde-2

Intră în alimentare sărate

Pesmet: Dacă vi se face o rețetă cimbru, care trebuie să fie acoperite în germeni de grâu și apoi prăjit, atunci cea mai bună opțiune este să folosiți pesmet proaspete. Doar un toast pâine în prăjitor de pâine sau cuptor, iar apoi se prelucrează într-un procesor de alimente, astfel încât să aveți o firimitură dur.

Bran si fulgi de ovaz verde: Pentru a face granolas, puteți folosi tarate sau fulgi de ovăz. S-ar putea găsi fulgi de ovăz un pic cam dur și dens pentru scopul dumneavoastră. În acest caz, doar procesa într-un miez de pâine amendă ca textura într-un procesor de alimente.

Nutriție germeni de grau este considerabil și, prin urmare, este bine pentru corpul tau. De asemenea, amintiți-vă că aceasta absoarbe mai multă apă, astfel, pentru a regla cantitatea de lichid din reteta ta atunci când îl înlocuiască. Gatit fericit!