La ce este Buna Pulberea de Grau Verde?


În timp ce grau verde culese direct din gradina ar putea fi cele mai proaspete modul în care sa se bucure de aceasta alimentare de sanatate remarcabil, aceasta nu este cea mai convenabila sau practica. Soluția?

grau-verde-15

Grau verde praf! Grau iarba pulbere are toate substantele nutritive esentiale ca grau verde proaspat, dar cu unele avantaje suplimentare. În primul rand, în praf grau verde, substanțele nutritive sunt concentrate. Gram pentru gram, praf grau verde are mai multe enzime, vitamine si minerale ambalate într-un spațiu mai mic decat grau verde proaspat.

Apoi, grau verde praf este ușor de utilizat. Doar masura pe suma pe care doriți, apoi se amesteca sau se amesteca în bautura preferata de mancare. Pulbere de grau iarba dizolva cu ușurința în cele mai multe lichide. Puteți chiar sa stropeasca grau iarba praf intr-un bol de dimineata de fulgi de ovaz pentru un start decisiv sanatos pentru o zi obositoare!

În al treilea rand, grau verde praf merge unde te duci. Pe drum, într-o excursie, in vacanta … vei avea mereu sursa dvs. de grau verde cu tine – te ține în forma și sanatos! Cu toate acestea, va rugam sa fiți conștienți … Nu Toate grau verde de pulbere este creat de șanse! Atunci cand alegeți care grau verde praf este cel mai bine pentru tine, asigurați-va ca marca pe care o cumperi este de 100% organic și prelucrate de grau verde proaspat de la ferma.

Daca nu, pulberea de grau verde ar putea fi foarte bine contaminat cu pesticide și reziduuri de îngrașaminte artificiale. În plus, grau verde praf nu cultivate organic va avea mai puțin de substante nutritive vitale care fac grau verde mancarea e de mirare ca este.

De asemenea, veți dori cat mai puțin timp posibil între recoltare și procesare, în scopul de a menține grau verde la înalțimea de vitalitate. Aici e ceva ce trebuie sa ia în considerare atunci cand se decide pe care suc de grau verde și de brand praf este mai bun: container.

Sticla este bun, din material plastic nu este!

Cel mai bun Pulberea de grau verde vine ambalat în borcane de sticla. Recipiente din plastic se poate si se degradeaza in timp, leșiere componentele lor de polimeri în sine pulberea de grau verde într-un proces numit gaz-off. Sticla este practic inert, așa praf grau verde stocate în borcane de sticla ramane proaspata și nealterata.

Toate Wheatgrass – grau verde Pulbere cu o diferența

Cel mai bun absolut Pulberea de grau verde disponibil este numit All Wheatgrass și pot fi gasite la www.Wheatgrass.ie/ Nu numai ca este tot Wheatgrass procesate aproape imediat dupa recoltare, e facut de la strict de 100% grau verde ecologic certificat. Numai ceea ce Mama Natura a creat se gaseste in toate Wheatgrass grau verde praf. Nimic altceva nu este adaugat ca ar putea falsifica acest produs.

Iata un avantaj în plus: în timp ce grau verde praf de la toate Wheatgrass de curs vine în borcane de sticla, aceste containere sunt, de asemenea, spalate cu azot înainte de etanșare. Azotul este inert, iar prin spalare borcanele cu acest gaz, oxigen care poate genera alterarea este eliminat.