Alegerea Utilajelor de Panificatie din Germania


Când vine vorba de brutării pe Filipine, există întotdeauna două care împart aroma filipineză, și că este de Goldilocks Bakeshop și Red Ribbon utilaje panificatie second hand germania. Multe filipinezii, în special generațiile mai în vârstă, de preferat Goldilocks mai degrabă decât Red Ribbon. Acest lucru se datorează faptului că din valoare anul de încredere și loialitate pentru a oferi cea mai buna colectie de prajituri din anii 1960.

În prezent, Red Ribbon luptă pentru gustul de filipinezi prin furnizarea unor dintre colecțiile cele mai delicioase prăjituri de. De la ei începuturi modeste simple, ca o afacere de hobby indusă, Red Ribbon a crescut la peste 170 de puncte de vânzare din întreaga țară și 19 de magazine din SUA. Ea are în prezent 6 comisari la nivel national și 3 în SUA.

Scurt istoric al Red Ribbon Brutarie

Red Ribbon de utilaje panificatie second hand germania sau cunoscută popular ca simplu Red Ribbon, este o brutărie filipineză-deținut și o rețea de afacere de profesional. Red Ribbon este specializata in vanzarea de diferite tipuri de prăjituri, produse de patiserie, și alte produse alimentare, cum ar fi lasagna, pui prajite, carbonara, palabok, iar toate timpurile fel de mâncare favorit filipineză, spaghete.

Red Ribbon a inceput ca o afacere de pasiune indusă în Bucharest pe Timog Avenue în anii 1970 ca primul specializat în furnizarea de diferite tipuri de prajituri si produse de patiserie. Dupa succesul lor în furnizarea de prăjituri cu gust deosebit pentru filipinezii, proprietarii au decis extinderea pe succesul lor dintr-o altă țară.

Red Ribbon a deschis primul lor filiala din SUA în 1984, în West Covina, California, unde filipinezi expatriat de obicei aduna.

utilaj-panificatie-9

Dupa succesul lor la servire filipinezi și străini deopotrivă în California, Red Ribbon axat pe franciză. Afacerea a început franciza lor pe 1999, că a extins, de asemenea, popularitatea de Red Ribbon din Filipine. Aceasta a câștigat atenția vreodată atât de popular Jollibee Food Corporation.

În 2005, Red Ribbon a fost achiziționată de Jollibee Foods Corporation, un conglomerat de populare lanturi de fast-food din Filipine. Cu achiziționarea, Red Ribbon intrat într-o nouă fază în istoria companiei sale. Compania va deveni în curând cel mai mare și cea mai rapida crestere bakeshop în Filipine. Misiunea sa este de a aduce bucuria de a manca la fiecare prin intermediul stră-gust alimentară și de calitate superioară.

Acum, există două tipuri de brutarii care fiecare filipineză pot alege de la. Sa fie de la Goldilocks sau Red Ribbon brutărie. Fiecare specializata in furnizarea de cel mai bun gust de prăjituri care fiecare filipinezi din lume tânjește pentru.