Vanzarea Unei Case Ieftine la Cheie


Una dintre cele mai dificile părți despre Case flipping este de a învăța din corzi la prima pornire. Pentru că e ceva nou că aveți puțină experiență face, ea poate fi intimidant. Ceea ce urmează sunt trei dintre cele mai importante sfaturi pentru incepatori pentru a afla cand incep cu scopul de flipping case pentru a face bani.

1) Știu * * Exact cât de mult puteți și vândă casa pentru după ce a fixat

Aceasta suna ca bunul simț, dar mulți începători fac greșeala de a ghicitul doar cat de mult au de gând să fie în măsură să-și vândă casa pentru după ce l-au repare. Cunoscând prețul de vânzare înainte de timp este cea mai sigură cale de a garanta că vei face bani prin întoarcerea casa. Pe de altă parte, misjudging cât de mult puteți vinde casa pentru după fix up este cel mai rapid mod de a pierde o grămadă de bani. Deseori, oamenii sunt prea optimiști cu privire la prețul de vânzare și nu factor în toate variabilele care determina cat de mult o casa se va vinde pentru.

2) Know * * Exact cât de mult va costa pentru a repara în casă

constructie-casa-9

Probabil cea mai mare greseala oamenii fac atunci când se răsturna o casă este subestimarea cât de mult va costa pentru a obține casa fix până să-l vândă. Este extrem de important să fie cât mai detaliat posibil atunci când se uită în costul fix în sus. Uneori cheltuieli neprevăzute pot face diferenta dintre a pierde bani și de a face bani pe casa de flip. Partea cea mai rea este atunci când costul fix up este atât de mult încât provoacă bandajului casă pentru a cere prea mult pentru casa. Acest lucru va costa nu numai bani, dar va păstra casa de pe piata mult mai mult decât cel dorit.

3) Nu vă fie teamă de a face scăzut cu bile Oferte

Începători în domeniul imobiliar și tranzacțiilor imobiliare, uneori, sunt usor de intimidat si sunt mai preocupate de nu deranja agenții imobiliare și vânzătorii. Amintiți-vă, ești în afaceri casa flipping pentru a face bani, nu face prieteni cu vânzătorii. Dacă vă permiteți să se lase intimidată de către vânzători, fie de agenți furioși care primesc supărat cu oferte mici, vei face bani mult mai lent decât dacă aveți curajul de a face oferte de mici.