Cum ar trebui sa fie sarutul perfect

Cum a descurs ultimul tau sarut? Sarutul este o experienta senzuala intensa si permite o serie de schimburi de informații cu privire la gradul de compatibilitate cu partenerul pe care l-ai ales. Cu cât mai mult timp petreci sarutandu-te, cu atat mai mult seara devine mai placuta si interesanta. Sarutul deschide porțilele pasiunii, care ia nastere mod natural.

Daca esti incepator la acest capitol, nu este o problema, sunt mai multe escorte reale in Constanta pe care poti incerca.

Este prima dată când v-ați întâlnit și anticiparea este intensă. Ușa se deschide încet pentru a dezvălui cea mai amețitoare prezenta pe care ați întâlnit-o vreodată . Înainte de a se rosti orice cuvant, aceasta femeie fermecatoare te ia în brațe și-ti oferă cel mai senzational sărut imaginabil. Acele buze pline dezvăluie un zâmbet orbitor. Apoi, te trezesti si-ti dai seama că a fost doar un vis.

Stiai ca saliva contine testosteron care declanseaza libidoul? Pasional, jucaus, lung. Asa ar trebui sa fie sarutul care vorbește de la sine.

Care este sarutul tau preferat?

Fie că v-ați văzut cu partenera de mai multe sau abia v-ati intalnit, ce fel de sarut transmite mesajul Eu chiar te doresc, pentru tine? Care este tipul de sarut dupa care tanjesti cel mai mult si care iti trezeste simturile in intregime.

Sarutul frantuzesc

Sarutul frantuzesc este unul pasional si atemporal, intens si poate continua ore în șir sau să conducă la extaz.

Sarutul cu o singura buza

Poate că v-ați intalnit cu văzut partenera mai mult de o dată și afecțiunea este evidentă. Sarutul cu o singura buza este un sarut moale, jucaus, care semnifica si transmite mult romantism.